Verzending binnen 3 werkdagen De goedkoopste dekbedden van Nederland

Algemene voorwaarden

Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief BTW en in euros vermeld. De verzendkosten worden extra in rekening gebracht wanneer u daarvoor kiest. Bij de kassa in de webwinkel worden de eventuele verzendkosten bij de berekening getoond.

Bestelvoorwaarden:
Op alle bestellingen welke geplaatst worden via onze webwinkel zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Wij hebben het recht de inhoud van de webwinkel en de voorwaarden tussentijds aan te passen.

Bevestiging:
Alle op de webwinkel getoonde artikelen zijn vrijblijvend, totdat u een (automatische) orderbevestiging per e-mail heeft ontvangen. Dan is de koop gesloten. Mocht een artikel niet meer voorradig zijn, dan wordt u daar zo spoedig mogelijk over geïnformeerd.

Overeenkomst:
Door een bestelling bij ons te plaatsen, gaat u een overeenkomst aan met ons, waarmee u tevens aangeeft akkoord te gaan met de in deze overeenkomst vermelde gegevens. Hierbij hebben wij de verplichting binnen een redelijke gestelde termijn de bestelde order voor u klaar te hebben staan (bij ophalen in Apeldoorn) of op verzoek middels onze vervoerder toe te zenden.
Indien de afnemer zich niet in het land van verzending bevindt, is de ontvanger aansprakelijk voor de eventuele verschuldigde omzetbelasting of invoerrechten in het land van ontvangst.

Als u producten ontvangt die u niet heeft besteld, dan dient u ons hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen.

Toezending:
De pakketten worden z.s.m. aan onze vervoerder aangeboden, welke ze op werkdagen bij U thuis bezorgd.

Betalingsconditie:
– Contante betaling bij afhalen in Apeldoorn
– Vooruit betaling via Postbank rekening
– Vooruit betaling via iDeal

Betalingen dienen binnen 10 dagen plaats te vinden. Wanneer de betalingstermijn is verstreken versturen wij u een eenmalige herinneringsmail. Wanneer er in 2e termijn, na 7 dagen opnieuw geen betaling heeft plaatsgevonden, dan wordt de koop ontbonden.

Wij maken gebruik van een geautomatiseerd betalingssysteem, waardoor de betalingen dagelijks worden verwerkt. Na binnenkomst van uw betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk klaargezet en/of verstuurd.

Retourneren:
Vanuit hygiëneoogpunt kunnen dekbedden, kussens, matrassen en spreien niet worden geruild. Verkeerd bestelde dekbedovertrekken en hoeslakens mogen NA ONDERLING OVERLEG met ons binnen 7 dagen na ontvangst worden GERUILD voor de juiste maat, mits in de originele, ongeschonden verpakking.

!!!!! VERZENDKOSTEN WORDEN ECHTER NOOIT VERGOED !!!!!

Persoonsgegevens:
Wij verstrekken geen gegevens aan derden, waarmee uw privacy in het geding kan komen.